Carter Wilkerson skickade en tweet till hamburgarkedjan Wendy's. Han frågade hur många omnämnanden han behöver för att få gratis kycklingbitar i ett år. 18 miljoner var svaret, nu hjälper miljontals människor honom att nå målet.

Den 6:e april skrev Carter Wilkerson på Twitter en öppen fråga till Wendy's. Hamburgerkedjan svarade att de ger ett års gratis kycklingbitar om han lyckas bli retweetad 18 miljoner gånger. På bara sex dagar har 2,3 miljoner omnämnt tweeten.

Han har blivit erbjuden gratis flygresor av flygbolag, av teleoperatörer har han blivit erbjuden att få kycklingbitar om han byter operatör och guvernörer samt teknikjättar har erbjudit sin hjälp. Stora namn som Google, Amazon och Microsoft har delat inlägget för att hjälpa Wilkerson på sin färd. Det nuvarande rekordet på antalet retweets hålls av Ellen Degeneres när hon tog en bild tillsammans med skådespelare på Oscarsgalan. Den har delats 3,2 miljoner gånger. Hashtaggen #NuggsForCarter har använts i över hundratusen inlägg.

Här kan du följa med hur nära Wilkerson kommer till sina gratis kycklingbitar: