Ligamatchen TPS – Sport slutade 5–2 (1-1, 2-0, 2-1). Joel Kiviranta gjorde Sports öppningsmål, på passning av Lassi Kokkala, 49 sekunder in i matchen. Då tog TPS time out. Halvvägs in i första perioden kvitterade TPS genom Miro Keskitalo. Sju minuter in i andra perioden hade Sport 25 svarta sekunder. Det var den tiden det tog för TPS att göra två mål. Eric Perrin fixade 2-1 och Ilkka Pikkarainen 3-1 till hemmalaget. I den tredje perioden gav Markus Nordlund Sport nytt hopp när han reducerade till 3-2 efter fem minuter. Sedan skrinnade Tomi Kallio fram - och Mika Järvinen ut. Kallio drygade ut till 4-1 för TPS med fem minuter kvar att spela. Sport tog ut målvakten vid 57.01. Fjorton sekunder senare nätade Kallio igen. Uppdaterad 15.11.2016 klockan 20.52.